tirsdag 20. mai 2014

6-månaderskontroll mm


Den 9:e maj var vi på 6-månaderskontroll med Alexanders och allt var fint. Han vägde 7520 och  var 67,5 cm. För en månad sedan vägde han 6815 och var 66 cm. Innan påsk så började han åla runt på golvet och stå på alla fyra och han blir bara snabbare och snabbare för varje dag. Han kryper inte än men det är snart. Han sitter snart också. Han tar sig över hela vardagsrummet och är på väg in i köket men då tar vi honom och bär honom tillbaka. Vi var hos fysioterapeut för en vecka sedan och hon tyckte att han var tidig och snabb att ta sig runt. Helsesyster frågade om han vinkade än och så vinkade hon till honom och då vinkade han faktiskt tillbaka även om han inte lyfte handen så högt. När vi kom hem så prövade jag lite mer och han kan faktiskt vinka. 

Vi kom hem från Teneriffa den 8:e april och efter det kom snart påsken. Vi var på påskfrukost på Eriks barnhage på fredagen och sedan var det ledigt igen. Vi fick besök i påskveckan av Jarle, Therese och Tuva från onsdagen till långfredagen. På långfredagen åkte vi till Hognes mamma på besök och sov där till påskafton. Sedan var vi hemma och tog det lugnt i några dagar och sedan var det tisdag och då var det barnhage igen för Erik. 

Fredagen efter påsk kom Anna och Fredrik och vi grillade på fredagen och på lördagen var vi först på Tusenfryd och på kvällen var vi på We love the 80´s på Telenor arena och där var det massa bra band och det var en fantastisk kväll. Vi var först på en fin restaurang på Lysaker brygge och åt en god middag med massa olika rätter. Sedan promenerade vi till Telenor Arena. Vi var alla utklädda och kände oss jättesnygga. :-)