torsdag 18. mars 2010

200 inlägg på bloggen och vad som hänt sedan sist

Nu var det länge sedan jag skrev och det har varit fullt upp sedan sist. Vi har varit en helg i Sverige från torsdag till söndag och hälsat på min mamma, pappa, syster och min systers barn och min bror och hans fru och dotter. Det var trevligt att träffas och få pratat lite. Det är så mysigt att hälsa på mamma. Erik började få en tand så han var inte helt i form men vi hade trevligt. Min brors dotter Astrid är så förtjust i Erik så hon skulle ta hand om honom hela tiden. På söndagen var vi i kyrkan och träffade alla där som jag känner. Det var trevligt.

Sedan har jag jobbat en helg och så firade vi svigerfar samma helg. Den helgen så fick Erik sova hos farmor två nätter. Den första natten var det för att Hogne var borta på kvällen och jag jobbade kväll. Sedan fick han stanna där. På lördagen skulle jag jobba och Eriks farmor och farfar sa att han kunde stanna där på dagen eftersom vi ändå skulle dit och fira Hognes pappa på kvällen för han fyllde år. Det blev rätt sent den kvällen så vi la Erik och sedan sa farmor och farfar att han kunde stanna där. Vi hämtade honom på söndagen och åkte på lunch hos Liv Karin och Amelia. Det var trevligt att träffa dom. Det blir inte så ofta nuförtiden när vi jobbar och Erik går i barnhagen.

I helgen som var var vi på shoppingtur och jag köpte mig lite nya kläder. Vi ska på dop på söndag så då behövde jag något fint att ha på mig.

Annars har det varit fullt upp med jobb och vanliga vardagsting. Tiden går så fort och nu känns det som det är vår i luften. Det är härligt.

Ingen kommentarer: