lørdag 26. oktober 2013

Alexander

Nu är Alexander 8 dagar och allt är fint. Vi kom hem i måndags från sjukhuset och han är duktig på att göra sånt som bebisar gör. :-) Vi sover mycket och det är skönt att vi kan göra det för jag känner att jag är lite sliten.

Denna veckan kom vi hem i måndags som sagt. Sedan tog vi det lungt tisdag onsdag. I torsdags var vi på höstutställning på Eriks barnhage. Det var första turen ut. Det var trevligt. Erik hade lagat en fin elefant och ett fint självporträtt.

Igår hade vi hembesök av helsesyster. Hon pratade och ställde frågor. Hon vägde honom och han vägde 3530. När vi åkte hem från sjukhuset på måndag vägde han 3260. Han har alltså gått upp 270 gram. Det som är normalt är ca 200 gram i veckan så han går upp bra i vikt. Sedan kom farfar och onkel Anders på besök.

Men vi kan ta det från början. Fredagen den 18/ 10 vid femtiden gick vattnet. Jag ringde till sjukhuset och de sa att vi skulle komma på kontroll kl 12.00. Vi kom in och allt såg bra ut. Vi fick tid för igångsättning 8.30 på lördag morgon och så fick vi åka hem. Hognes mamma kom och skulle vara med oss ifall vi skulle behöva åka in. Vid femtiden på eftermiddagen så började värkarna. Jag ringde till sjukhuset vid sextiden och de sa att vi kunde komma med en gång. Vi var inne 18.40 och då var jag 4 cm öppen. Sedan gick det undan. Jag sa att jag ville ha epidural men det hanns inte med. Han föddes 20.08 den 18/10.

Ingen kommentarer: