mandag 27. januar 2014

3 månaderDen 18:e januari var Alexander 3 månader. I torsdags var vi på kontroll på helsestasjonen. Allt var bra med Alexander men han är väldigt torr i hyn så vi skulle smöra honom varje dag flera gånger. Han vägde 5650 och var 61 cm. Han har blivit stor vår lilla pojke. Det är så roligt med honom nu för han börjar bli mer med än innan. Han pratar med små ljud vill gärna ligga och göra gulliga små läten. Han kan rulla från rygg till sidan och ibland kommer han över på magen av bara farten. Men han kommer aldrig tillbaka så då får man vara med och hjälpa honom. Sömnen är det sisådär med. Han sover bara två timmar i taget på natten nu. Det är lite slitsamt så vi ska ta och pröva att ge honom ett mål med ersättning på kvällen nu så han sover bättre. Jag prövade att få lite tips om detta på helsestasjonen men helsesyster hon tyckte bara att jag skulle amma mer. Men jag ska pröva ersättning ändå.

Imorgon ska vi och ta vaccin på förmiddagen och sedan ska vi till en fysioterapeut på eftermiddag och se om Alexander har något problem med nacken.

1 kommentar:

Tutta sa...

K våknet supertidlig da han var rundt tre måneder, så begynte vi og gi litt erstatning før legging. Da sov han hele natten igjennom. Søting.