mandag 21. januar 2008

Helger

Førra helgen var jag nere i Sverige och hjælpte mina førældrar att packa. De har sålt sitt hus och ska flytta 1:a april. Mina brøder var också dær och det var trevligt att træffa dom. Ska hæmta två stora kartonger någon gång som jag har packat.

Nu i helgen så var vi i fjællen, Kvitfjell. Vi kom upp på fredagkvællen och lagade mat i stugan. Satt uppe och pratade en stund innan vi gick och la oss allihopa.
På lørdagen så sov vi ganska længe, åt en god frukost och sedan begav vi oss ut i skidbacken. Det var jættehærligt. Lunchen åt vi på Tyri-Hans en restaurang som låg i backen. Den var mysig. På kvællen åt vi trerætters middag på hotellet och det var jættegott. På søndagen så åkte vi också skidor hela dagen i ett gnistrande vintervæder. Solen sken och det var kallt men vi hade gott om klæder så det var underbart. Nær liftarna stængde så gick vi till hotellet och badade bubbelpool och simmade lite. Det var hærligt. Efter det åkte vi till Ringebue och åt Kina mat innan jag och Elisabet skulle ta tåget hem. JE och H stannade kvar før de skulle jobba dæruppe idag.

Nu ær det måndag och jag ær tillbaka på jobbet efter en underbar helg. Det var så roligt att vara i fjællen.

Ingen kommentarer: