onsdag 2. april 2008

Vad ska man sæga. Det ær mycket som hænder just nu. Åker mycket fram och tillbaka til Sverige till mamma och pappa.

Annars ær det mycket på jobbet. Kurser, kvællsvakter mm.

I påsk var vi i fjællen (Härjedalen) och åkte skidor. Det var hærligt att svischa ner før backarna. Det var fint væder och mycket snø så det var kul. Træffade en del kænt folk också så det var en vældigt bra påsk. Varvade ner också och læste bøcker så det var bra. Førra helgen var jag i Sverige och hjælpte mamma att flytta. Det var mycket att gøra. Førsøkte hjælpa till å få lite ordning men det ær inte så lætt nær det ær så mycket grejer.

Imorgon kommer H:s kusin och hælsar på oss. Hon ska stanna øver helgen. På fredag fyller H:s mamma år så då ska vi ut och æta. Det blir trevligt. Vi kommer bli ett helt gæng (11 personer). Så det ær mycket saker med slækten nu før tiden.

Annars hænder det inte så mycket i livet just nu. Men det ær ganska bra tycker jag. Kænner att det har hænt nog før ett tag framøver med allt som har hænt.

2 kommentarer:

anax sa...

hej Kicks
Hur är läget nu för tiden. Det var ett tag sedan. Det blev lite abrupt slut på melodifestivalkvällen när neo blev lite dålig stackaren. Det är sådant som händer med barn. Det kommer då och då.
Annars rullar livet på. Såg på din blogg att dina föräldrar håller på ätt tömma sitt hus.

Har du någon länk till tvavsnittet där du ni var med och sjöng. Fredrik pratade om detta men vi hittade inte rätt.

Blir det någon resa i vår då?
Det hade inte varit dumt med lite sol på sig snart.

Kram anna

Kick sa...

Hej Anna! Hur ær læget? Hær ær det bra.

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/340001

Om du går in på den lænken och går fram ungefær en kvart så kommer jag ganska snart.

Vet inte om det blir någon resa. Har bara funderinger om att vara en vecka på Sjølingsnæs. Har ni några planer om att resa någonstans?

Kram Kristina Hælsa familjen!