tirsdag 3. november 2009

Hänt sen sist

Förra veckan sprang förbi i ett huj. På måndagen var ju Erik sjuk men på tisdagen var han frisk igen. Vi stannade ändå inne för att jag skulle vara helt säker på att han var frisk.

På onsdagen var vi på mammaträff på Fredriksborg. Helsesyster talade om svineinfluensan. Barnen lekte på golvet ihop och vi mammor och pappor satt och pratade. När det var slut var vi ett gäng mammor och pappor som gick på hemma hos.

I torsdags var det babysång i Sköyen kirke. Det var populärt. Erik han älskade instrumenten och kröp runt bland de andra barnen och kände sig riktigt hemma.

I fredags gjorde vi inte så mycket.

I lördags var vi på shoppingtur på CC-vest. Jag köpte en bok och lite kläder till Erik. Hogne köpte 5:e säsongen av LOST så den har vi sett några avsnitt av i helgen.

I söndags kom Kristoffer på besök. Vi städade en del också.

Igår var jag på shoppingtur och handlade lite nya toppar. Det var trevligt.

Idag har vi varit på Åpen barnhage. Det är en barnhage dit man får komma med sina barn och leka. Där är det pedagoger som jobbar och som leder sångstund. Vi hade en gemensam matstund där alla barnen och mammorna åt ihop. Det var trevligt. Det är inte så lätt att underhålla Erik hemma längre för han behöver någon annan än mamma att leka med och han behöver mer utrymme. Där var det många mammor med sina barn.

Erik han börjar bli stor nu. Snart är han elva månader. Han kryper runt i lägenheten och han går längs möblerna. Han gör en del bus. Han går till exempel fram till DVD:n och det får han inte.

Den 7:e december börjar jag jobba. Det är runt hörnet nu. Var har tiden blivit av. Det är konstigt att tiden bara har flugit iväg. Erik är snart ett år. Från att ha varit ett litet knyte som inte kunde göra någonting är han nu en liten kille med temperament, en stenhård vilja och så är han så klart väldigt gossig och gullig. Han vill gärna kramas och ibland får man puss.

Ingen kommentarer: