tirsdag 19. november 2013

En månad

Jag vet inte var tiden har tagit vägen! Alexander var en månad igår. Vi är mest hemma och tar det lugnt men det blir en och annan trilletur också.  På fredag ska vi på barselträff på helsestasjonen. Det blir trevligt. Kan ju hoppas att man träffar någon att gå på trilletur med.

Idag har vi varit hos doktorn. Det verkar som han har ögoninflammation. Han är så gul i ögonen hela tiden. Läkaren tog lite prover på ögonen som vi ska få svar på. Efter det åkte vi på utflykt till Storosentret inne i Oslo. Det var ett väldigt fint och stort senter. Det hade ett eget amme- och stellerum med soffor och sköna stolar. Dit blir det nog fler utflykter när det var så fint ordnat!

Nu sitter vi och hejar på Sverige när de spelar mot Portugal i fotboll. Får se hur länge jag orkar se. Sov ganska lite i natt så måste pröva att ta igen lite sömn.

1 kommentar:

Malin sa...

Så söt han är. Det är rejält vad han har vuxit ochså! Hoppas ni har det bra - tänker mycket på er, men har sjukt mycket arbete just nu. Blir bättre mot slutet av nästa vecka i några dar, sen skall jag ha hemma-examen första veckan i december.