fredag 6. juni 2014

Sommar

Nu är det sommar och det enda jag gör att är att njuta över att vara hemma med den finaste bebisen. Han är så fin och söt så det är så mysigt att vara hemma med honom. Alexander är nu sju månader. Det sker väldigt mycket om dagen med honom. Idag reste han sig och gick längs soffan. För några veckor sedan började han resa sig i sängen så den har vi fått sänka nu så han inte ska trilla ut. Han kryper fortfarande inte men han ålar sig snabbt längs golvet. Han äter erstättning, gröt, fruktpuré och av och till äter han middagsglas men det är inte så poppis. Vi har haft stora förhoppningar att han ska äta välling och vi prövar med det ganska ofta men han tar två slurkar och sedan häver han sig bakåt och skriker. Får se om vi får honom att äta det någon gång. Det var länge sedan vi var och vägde honom nu så jag tror jag får gå till helsestasjonen och väga honom en dag nästa vecka så får vi se hur stor han har blivit.

Nu är det som sagt sommar och vi är ute mycket i det fina vädret. Vi går på trilleturer och är ute här hemma på terassen och leker på lekfilten jag och Alexander. Ibland träffar vi andra mammor och äter lunch och går på trilleturer.

Erik börjar skolan till hösten och jag var på föräldrarmöte för några veckor sedan och träffade Eriks lärare och hon verkar jättetrevlig. Nästa vecka ska vi på besök i skolan och Erik ska få träffa läraren och se klassrummet.

Den 4:e augusti är mammaledigheten slut och jag börjar jobba. Men först ska jag njuta av en lång sommar med familjen.

2 kommentarer:

Greta sa...

For noen fine bilder, kjekt å ha noen bilder hvor de ikke smiler også.
Kos deg masse resten av sommeren og så skal det bli fint å ha deg tilbake her også.

David Johansson sa...

Hej Kiks!
Vi var ute med båten i Frisjön, Sverige, för ett tag sedan. Vi åkte då förbi, vad jag tror är eran stuga. Jag blev nyfiken och var tvungen att googla stället och kom fram till att det heter Skällingsnäs. Det ledde mig även hit till din blogg. Min sambos morfars far är uppvuxen på den halvön. På den tiden gick man över isen för att ta sig till Hulu skola och levde ett ganska enkelt liv har vi fått berättat för hos. Vi har själva en stuga i Arnäsholm som ligger på en arendetomt. Vi är på jakt efter en stuga/hus på friköpa tomt och som ligger nära Arnäsholm och Frisjön då Anna, min sambos föräldrar bor där. Vet du möjligen vem som äger marken runt om där? Eller har ni haft planer på att sälja er stuga? Vänligen hör av dig så snart du läst detta. Ha det fint.
Mvh //David, Email: chester.johansson@gmail.com