onsdag 15. august 2007

31 år idag

Jag kan ju bara sæga att det ær en bra dag att starta bloggandet. Det behøvdes en speciell anledning. Och fødelsedagen ær ju en sådan. Eller hur? Jag har alltid ælskat att fylla år men i år kændes det inte riktigt lika speciellt att fylla år. Jag blev helt pløtsligt ett år ældre. Det slog mig idag nær jag vaknade att jag ær nog mer vuxen æn vad jag tror. Folk førvæntar saker av mig..

2 kommentarer:

anax sa...

Aj, aj... Missade vi att du fyllde år igår. Jag är världens sämsta på att hålla koll på datum. Jag hoppas att hogne ordnade något riktigt trevligt till dig.
Grattis i efterskott.

Har du någon email till en dator?

Många grattishälsningar från oss här i borås. Vad roligt att du börjat blogga. Då kan man gå in och kika då och då. Hm är du vuxnare än du tror. Jag vet inte. Du är en gasnka sprallig person tycker jag. Det kanske också är att vara vuxen. Jag vet inte om jag är vuxnare än vad jag tror. En sak är säker jag har aldrig kännt mig så vuxen som jag gjorde när jag var 18 och hade gått ut gymnasiet.

Kram anna

anax sa...

Vad är vännerbloggen för något då? Kan man ha en blogg med några kompisar som läser? Det var snabbt jobbar om du redan har ordnat 2 stycken....:-)