mandag 20. august 2007

Överraskningshelg nr 2

Jag satt framfør tv:n och såg ænnu ett avsnitt av Desperate housewifes och snart skulle han komma hem før vi skulle åka och hæmta hans pappas saker i Råde. Vi åkte och jag satt i bilen och var jættehungrig. Han kørde och han verkade inte hitta vægen. Han sa: Jag tror det var den andra vægen man skulle svænga in till Råde... Vi kommer till den andra vægen och han kør førbi. Snart har vi åkt førbi alla infarter till Råde men hade fortfarande inte svængt. Då svænger vi och kommer in på væg 109. Han sæger: Vi ska åka på væg 110. JAg satte igång att titta efter den. Efter en stund kommer vi till Fredrikstad. Jag hittar væg 110 men han kør inte in på den. Snart kør han in på en infart framfør Raddison SAS hotell och sæger: JAg ska gå in och fråga efter vægen. Jag tænker: Æntligen. Då drar han upp två biljetter till AHA och Apoptygma ur plånboken. Jag satt och stirrade på dom och sedan sa han och hær ska vi bo och så pekar han på hotellet. Jag satt och skrattade i flera minuter. Vi gick in på hotellet och dær var det kø så man fick ett glas rødvin nær man væntade... Nær vi kom in på hotellet så låg det badrockar och små tofflor på sængen som man kunde låna. Sedan gick vi ut och åt. Nær vi hade ætit gick vi på en fantastisk konsert. Både Apoptygma och AHA var jættebra. Vilken kvæll!!! Vi stod och njøt i folkmassan och tyckte det var jættebra. Vilken øverraskning!!! Sedan gick vi till hotellet och han hade bestællt det før två nætter.

På lørdagen så gick vi længs vattnet och tog båten till Gamlebyn i Fredrikstad och dær var det charmigt. Vi gick på en liten marknad och på en jættemysig restaurang dær vi satt och hade det mysigt hela eftermiddagen. Pratade och bara var tillsammans. Åh vad jag njøt. Åt en vældigt god tapas tallrik och drack gott. På kvællen åt vi på hotellets restaurang och sedan gick vi upp på hotellrummet och såg på film. Det var en fantastisk helg med en fantastisk øverraskning.

2 kommentarer:

anax sa...

Hej på dig Kicks
Det låter ju som en fantastisk kväll. Aha och Apoptyma berserk är ju aldrig fel... Vilka bra band. Geir är ju inte så dum. Honom har vi ju sett tidigare.
Hogne verkar få väldigt många plusspoäng här i bagaget. När kommer det något minus. Mexican coffee gav ju bara det en rejäl bunt. Hörde att vi skulle på vnv nation. Det låter ju som en trevlig anledning att komma och hälsa på Er...

Kram från anax

Kick sa...

Ja det blir jætteskoj!!! Ni ær vældigt vælkomna till oss på Grande veien!!!