lørdag 8. august 2009

Semester

Vi började semestern 10:e juli med att åka till Hvaler på 50-årskalas. Hognes partner i firman fyllde 50 och skulle ha ett stort kalas. Vi kom dit på fredagkvällen och kalaset skulle vara på lördagen. Stugan som de hade där låg precis vid vattnet och det var väldigt vackert. Kalaset på lördagen var jätteroligt med trevligt sällskap och god mat. Det helgrillades lamm och det var efterrätt och tårta. På söndagen när vi vaknade så åt vi frukost och sedan tog vi en tur med Jan Ellings båt på havet. Det var fantastiskt väder så det var härligt. Efter det åkte vi hem för att packa för vår fortsatta semester.

På kvällen på söndagen kom Hognes bror Anders för att sova över. Vi skulle ju starta färden mot Vestlandet på måndagmorgonen.På måndagmorgonen startade vi färden mot vårt första stopp som var Sogndal. Här skulle vi bo på Hofslund hotell som ni kan se på bilden. Sogndal var ganska fint men det var lite tråkigt väder när vi var där. Vi gick runt och tittade och shoppade lite. Annars var vi mest på hotellet och njöt av den fina utsikten. På kvällen var det middagsbuffé med massa god mat. På tisdagen så åt vi frukost och badade i hotellets pool.
Efter det åkte vi vidare till Hotell Alexandra i Loen. Där skulle vi fira Hognes kusins fru som fyllde år. Där var det spa och bad och massa roliga grejer och vi njöt och hade det jättehärligt när vi kom på tisdagen. På kvällen var det middagsbuffé med massa god mat igen. Sedan umgick vi med Therese, Jarle och Tuva, Therese, Per Arne, Kornelius och Ludvik och Laila och Kalle. Vi sov över där till onsdagen och badade lite då också. (fortsättning följer)

Ingen kommentarer: