torsdag 27. august 2009

Erik reser sig

Erik har börjat ta tag i soffbordet och reser sig upp. Han har bara gjort det två gånger men nu börjar det verkligen hända saker. Idag ställde han sig också på alla fyra och stod så en liten stund innan han rasade ihop igen. Han kan inte ta sig fram på det
viset utan ålar som en pil på golvet. Han har också rest sig i spjälsängen en gång så nu är det dags att sänka den så han inte ramlar ur.

Det är väldigt mycket aktivitet om dagen på lillen och han har också slutat sova middag på dagen. Han sover på förmiddagen men innan så tog han sig en lur på eftermiddagen men det gör han inte längre utan han lägger sig vid sjutiden. Han är lite trött en period på dagen och då försöker jag lägga honom. Men han snurrar och rullar och vrider på sig så mycket i sängen och sedan lägger han sig och tittar på mig som om han vill säga: mamma ta upp mig nu. Då fortsätter vi att leka. Den nya favoritsången är Hjulene på bussen. När vi kommer till "bebisarna på bussen säger da da da" så sjunger han med och sjunger da da da.

1 kommentar:

Hege sa...

Åh! Så flink du er, Erik!