lørdag 11. april 2009

BiodateIgår var jag och sambon på bio tillsammans med Rolf och Caroline. Vi såg filmen "Män som hatar kvinnor" efter Stieg Larssons bok. En sådan spännande film är det inte ofta man ser. Jag tyckte att den var lika bra som boken och jag satt på helspänn hela tiden. Om du inte har sett den så tycker jag att du ska gå och se den. Det var verkligen mysigt att komma på bio och att få en barnfri kväll.

Erik var hemma med sin faster Malin. Det var väldigt snällt av Malin att ställa upp och vara barnvakt! Väldigt härligt att komma ut lite. Erik vill ha väldigt mycket uppmärksamhet nu förtiden så det är skönt att han kan få uppmärksamhet från någon annan en stund. När vi kom hem vid nio så var han vaken. Han hade sovit lite men han ville inte somna för natten. Han somnade inte förrän halv elva så idag sov han till kvart över åtta. Det var skönt.

Nu är det påskafton och det är kanonväder. Påsken är alltid så mysig. Idag ska vi ut i det fina vädret och senare idag så ska vi väl äta ett ägg eller två, det hör ju påsken till.

Ingen kommentarer: