søndag 3. mai 2009

En mysig 1:a maj helg



På 1:a maj var vi nere på Huk och hade picknick. Vi hade inte köpt någon solkräm så vi försökte att få Erik att ligga under ett paraply. I picknick korgen så låg det smörgås med omelett, äkta italiensk salami (som sambon köpte i Italien) och goda ostmackor. Till det var det kaffe på termos och farris. Vi var där nere och njöt av solen i flera timmar och Erik sov i vagnen det mesta av tiden. På kvällen var vi uppe hos svärmor och Hogne hjälpte henne med hennes nya dator. Någon (jag) glömde stänga dörren så hunden rymde. Som tur var kom den tillbaka oskadd.



Igår var det 7 år sedan jag och Hogne träffades på Brasseriet i Borås. Detta firades med ägg och baconfrukost och så hade vi det mysigt och tog det lugnt hemma på dagen. På kvällen var det middag hos svärmor och svärfar. Det är därför Erik har klätt upp sig. Det var god skinka med melon till förrätt, rostbiff och potatissallad till huvudrätt och jordgubbar och grädde till efterrätt.




Idag var vi på promenad och hamnade på Korn där de hade grillning och god öl. Erik sov i vagnen och jag och Hogne åt grillade kycklinglår, sallad, gott bröd och öl. Efter det gick vi ner till Sjöfartsmuseet och gick en promenad innan vi gick hem. Nu är vi hemma igen och ska ha en lugn och skön kväll innan veckan börjar imorgon.

Ingen kommentarer: